Sponsors

Happy Events
Happy Rotterdam wordt mede mogelijk gemaakt door alle Rotterdammers die een kaartje kopen voor een Happy Event!

Webshop
Ben je niet in de gelegenheid bij een Happy Event aanwezig te zijn, maar wil je wel bijdragen aan een positieve toekomst?
Sponsor ons dan middels een bijdrage via de webshop op deze website.

Gemeente Rotterdam: WIJsamenleving
Het programma WIJsamenleving is ontstaan naar aanleiding van de aanslagen in Parijs in januari 2015: De aanslag op de redactie van Charlie Hebdo en de Joodse supermarkt.
De andere avond herdachten vele Rotterdammers met onze burgemeester Ahmed Aboutaleb bij het beeld van Zadkine, op Plein 1940, de mensen die omkwamen bij die aanslagen.
Hierna werden in meerdere gebieden in de stad bijeenkomsten georganiseerd. Met het programma WIJsamenleving wordt duurzaam geïnvesteerd in de sociale weerbaarheid en veerkracht van Rotterdam en de Rotterdammers.
Dit wordt onder meer gedaan door gesprekken en dialogen te organiseren en een Burgertop (1 juli 2017). Ook wordt vanuit het programma WIJsamenleving geïnvesteerd in uiteenlopende netwerken en verbindingen.
Dit “investeren in vredestijd” werpt haar vruchten af. WIJsamenleving is een programma van onze burgemeester Ahmed Aboutaleb.
De drijvende kracht achter de WIJsamenleving is Vera Bauman. Op het tweede Happy Event (08-02-2018) vertelde zij hierover.