Mijn naam is Saskia Wigbold (zittend)

Ik ben visueel en ruimtelijk ontwerper. Mijn passie is om met mijn ontwerpen iets bijzonders toe te voegen aan een ruimte, een verhaal etc. Wij zijn gefilmd de Filosofenbank bij ‘The Red Apple’. In de 17e en 18e eeuw stond in dit Scheepmakerskwartier, het roemruchte filosofencafé De Lantaarn. Beroemde filosofen, schrijvers  en andersdenkenden kwamen van heinde en ver naar Rotterdam om hier hun ideeën met elkaar uit te wisselden. Een plek in deze stad met een mooi stukje geschiedenis.

Anne-Marie Ros (staand)

Ik ben kunstenaar en creatief ondernemer met als motto ‘make them love you’. Actief op het vlak van communicatieadvies, projectorganisatie en art-management. Organiseer graag ‘maatwerk’ art & city tours. Ik breng de wooll-e® (een Dutch Design concept), maak Mobile Guerrilla Knits en als echte Rotterdammer blog ik mijn lokale tips op SpottedbyLocals.com.

Rotterdam is mijn thuis, de enige stad in Nederland waar ik wil wonen. Een wereldse plek vol tegenstellingen, doorklieft door de Maas. Een stad vol energie en ruimte voor ideeën en aanpakkers. Ik word happy van ​Rotterdam, urban art​, hedendaagse kunst, fotografie en fijne mensen!