Dennis van Dorem:

Als modeontwerper/kunstenaar ontwerp ik kleding, organiseer ik modeshows en hou mij bezig met maatschappelijke projecten zoals talentontwikkeling. Daarbij ben ik een ondernemer gespecialiseerd in Borduren van textiel. Het wijk-atelier en winkel is een multiculturele ontmoetingsplek gericht op mode.

Rotterdam is mijn geboortestad en heeft mij gevormd tot degene die ik nu ben: een sterke persoonlijkheid met grote kansen door Rotterdam. Kleding maken, reizen, samenwerken, organiseren van evenementen en een glimlach op andermans gezicht maakt mij ontzettend Happy….

Je kan mij volgen op www.dennisvandorem.com.

Nalan Karakus:

Als project- en salesmanager werk ik samen met Dennis van Dorem. Ik ben een creatieve, vrolijke en spontane vrouw en hou van nieuwe uitdagingen. Reizen is mijn passie, ik wil alles weten, begrijpen en voelen van verschillende culturen, dat zorgt ervoor dat ik mij thuis voel. Rotterdam heeft ongeveer 170 verschillende nationaliteiten in de stad, het multiculturele maakt deze stad uniek voor mij. Ik ben een Lochemer, maar heb mij in 7 jaar ontwikkeld als Rotterdammer, want Rotterdam geeft mij kansen en mogelijkheden om Nalan te ontplooien. Samen met Dennis van Dorem ga ik ertegen aan om een groot publiek te bereiken met alles waar wij voor staan.