Judith Visser (links op de foto)

Ik schrijf thrillers. Mijn 10e thriller ‘Vreemden in de nacht’ is in mei verschenen. De verfilming van mijn boek ‘Stuk’ draait op dit moment in de bioscoop. Er zijn van mijn boeken meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

De plek waar ik gefilmd ben is in de Pathé bioscoop en dat was op dat moment een bijzondere plek, omdat de verfilming van mijn boek ‘Stuk’ op dit moment in heel Nederland in de bioscoop draait. Ook is ‘Stuk’ 5 seizoenen opgevoerd als toneelvoorstelling. Het meisje die samen met mij in de clip danst, is de hoofdrolspeelster Jackie van Parijs. Verder spelen in de film o.a. Cas Jansen, Yolanthe Sneijder-Cabau en Pleuni Touw mee.

Ik ben erg blij dat ik van mijn passie (het bedenken van spannende verhalen) mijn beroep heb kunnen maken en er succes mee heb. Waar ik ook erg happy van wordt, zijn mijn twee honden, met wie ik in mijn woonplaats Rockanje dagelijks urenlange wandelingen maak door de mooie natuur.

Jackie van Parijs (rechts op de foto)

Mijn naam is Jackie van Parijs en ik ben geboren en getogen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Ik ben op mijn achtste naar Jeugdtheater Hofplein gegaan en heb daar mijn passie voor acteren ontmoet. Op mijn vijftiende ben ik naar Amsterdam gegaan om te studeren aan de Film Acteurs Academie Amsterdam!
Rotterdam herbergt wel mijn verleden en het verleden van mijn voorvaderen: mijn opa heeft bijvoorbeeld jaren lang gevaren in de havens van Rotterdam! Daarom zal deze stad altijd heel veel voor me betekenen. Ik vind het heel vet om als Rotterdamse in een boekverfilming te mogen spelen van een Rotterdamse schrijfster!