Een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen van Nederland, onder leidng van artistiek leider en choreografe Conny Janssen.
Eens in de 2 jaar verlaat Conny Janssen het pluche van het theater en strijkt neer op een onverwachte locatie in Rotterdam. Na de Van Nelle Ontwerpfabriek, het dak van de Hofbogen en de RET tramremise in Hilligersberg, is dat in 2014 de Onderzeebootloods op Heijplaat in de Rotterdamse haven. Een indrukwekkende, unieke en vooral ook typisch Rotterdamse locatie, waar vroeger complete onderzeeƫrs werden gebouwd. Met uitzicht op de Maas en de bedrijvigheid van de haven, vormt de stad Rotterdam voor deze voorstelling MIRROR MIRROR zoals altijd weer een belangrijke voedingsbodem voor het werk van Conny Janssen. Graag haalt Conny Janssen het beste uit mensen naar boven en wordt ze happy als het lukt om met een team mensen het onmogelijke mogelijk te maken. Mouwen opstropen en gaan, zoals we hier in Rotterdam gewend zijn.
Conny Janssen Danst is zelf ook altijd op zoek naar Vrienden voor het gezelschap. Voor meer info: www.connyjanssendanst.nl. Laat ze maar lachen vinden wij overigens ook een ontzettend goed initiatief!